Als uw baby heeft overgegeven op uw meubels

Dat baby’s overgeven is nu eenmaal een feit, en hoe vervelend dit ook is voor u soms of hoe nadelig voor uw meubels, ze kunnen hier niets aan doen, hierom is het extra belangrijk dat u de kennis heeft over de reiniging van uw meubels als uw baby hier overheen heeft gespuugd, zodat u uw hoofd koel kunt houden en de situatie altijd onder controle blijft houden.
Wij zullen u manieren tonen om allerhande oppervlakken, van meubels tot jassen, van allerhande stoffen te kunnen ontdoen van de viezigheid die hierop terecht is gekomen, daarnaast is de methode goed omdat deze geen chemische geurdelen verspreid, waardoor het uw baby niet aan zal tasten.

Wat u nodig heeft

Een middel dat u waarschijnlijk al in huis zal hebben (en als dat nog niet het geval is wordt het erg aangeraden om dit wel standaard in de kast te hebben staan), namelijk baking soda, ook wel bekend als natriumbicarbonaat of zuiveringszout.

Wat u moet doen

Neem een kom, het zuiveringszout en een kleine hoeveelheid water en meng beide substanties met elkaar in de kom, zorg dat het eindresultaat qua dikte overeen komt met pannenkoekenbeslag. Neem vervolgens een handdoek of wat keukenpapier en haal een deel van de viezigheid al van uw meubel af, om hierna het mengsel op de gemaakte vlek te smeren. Bedek het gehele vieze oppervlak en laat de pasta minstens een nacht intrekken. Als de massa de volgende ochtend is opgedroogd kunt u dit simpelweg met uw stofzuiger van uw meubel af zuigen, en dat is het gehele proces.

De nare geuren die in uw bank zaten zijn door het zuiveringszout ontnomen en de bacterien en overige vuiligheid zijn uit de stof onttrokken, waardoor het meubel opnieuw schoon oogt en prettig ruikt, zonder het gebruik van chemische middelen.

Als u de kamer echt compleet op wilt frissen

U kunt ervoor kiezen een geurolie toe te voegen aan het mengsel dat u maakt van het zuiveringszout en water (een aantal druppels zijn genoeg en u kunt kiezen voor een geur die u prettig vindt, zoals bijvoorbeeld lavendel, citroen of munt). De olie draagt niet bij aan een diepere reiniging, maar zorgt wel voor een prettige geur in uw meubel en in de gehele kamer, wanneer u de reiniging goed heeft uitgevoerd.

Zuiveringszout is in vele supermarkten en toko’s te koop en kost niet meer dan een aantal euro, zo is het altijd een goed idee om dit in huis te hebben.

Bankstel reinigen
Tapijt reinigen
Trap reinigen
Eetkamerstoelen reinigen
Fauteuil reinigen
Restaurantstoelen reinigen
Bureaustoelen reinigen
Autostoelen reinigen
:
:

15% korting

op alle
banken en trappen

Laat uw bank of trap reinigen