Bankstellen die geschikt zijn voor huishoudens met huisdieren

Of huisdieren nu wel of niet op de zitmeubels mogen komen is per gezin en huishouden verschillend, en zelfs wanneer dit niet mag is het veelal ingewikkeld om hun betreden van de zitoppervlakken compleet te voorkomen, gezien menig huisdier dit graag stiekem doet. Om de levensduur van uw bank zo lang mogelijk te verlengen raden wij u aan uw huisdieren er zo veel mogelijk vanaf te houden en te zorgen voor bescherming door er bijvoorbeeld een kleed overheen te draperen. Het geval blijft dat de nagels van uw huisdier op den duur schade zullen gaan aanbrengen aan uw bankstel, en deze schade wordt beter voorkomen dan genezen, dus probeer uw dier zo veel mogelijk van uw bankstellen af te houden. Wel kunnen wij u meubels aanbieden die een stoffering hebben die beter geschikt zijn voor huisdieren, afhankelijk van het dier en de omstandigheden binnen het huishouden zijn er voor- en nadelen aan iedere soort stoffering. Zo zullen sommige soorten absoluut worden afgeraden omwille van de moeite die het kost om deze te reinigen of hoe gevoelig het is voor scherpe nagels.

Soorten bekleding in combinatie met je huisdieren

Stoffen bekleding:
Uit de collectie die wij momenteel aanbieden is er keuze uit maar liefst honderd verschillende stoffen bekleding voor uw zitmeubels, maar niet alle varianten zijn geschikt voor huishoudens met huisdieren. Als uw voorkeur uitgaat naar een bankstel met stoffen bekleding is de beste keuze een synthetische stoffering die is gemaakt van 100% polyester, welke uiterst geschikt zijn voor gezinnen waar kinderen en huisdieren een rol in spelen. Deze synthetische stofsoorten zijn duurzaam en slijten niet gemakkelijk, daarnaast is de reiniging simpel gedaan en zijn ze eenvoudig in alledaags gebruik, waardoor ze om weinig omkijken vragen. De voordelen van deze soort stoffering komt niet alleen door de samenstelling die is gebruikt voor de fabricatie, maar ook het type stof en haar structuur, zo kunt u uitgaan van uw eigen voorkeuren voor het comfort van uw bankstel en op welke manieren u deze wilt gaan gebruiken en dit meenemen in de keuze voor de stoffering hiervan.

Bankstellen die goed zijn voor gezinnen met huisdieren

Echt leder.

Het is uit ervaring van verscheidene huisdierenbezitters gebleken dat dieren vaak een andere reactie hebben op meubels van echt natuurgetrouw leder, zo vind menige kat dit niet zo’n interessante krabpaal, waar ze dat wel zou vinden met een soortgelijk bankstel van stof. Een lederen stoffering is duurzaam, zelfs wanneer deze intensief wordt gebruikt door het hele gezin, daarnaast is het schoonmaken ervan gemakkelijk gedaan en slijt het niet snel, waardoor het om weinig omkijken vraagt. Als u de beste optie wilt hebben voor uw bekleding, ga dan voor een ledersoort die intensief is gelooid en na een nette afwerking een beschermende laag heeft gekregen om slijtage te voorkomen. Niet iedere soort leder is geschikt voor een huishouden met huisdieren, dit komt door de verscheidene manieren om de huid te looien en de grote verschillen in de kwaliteit van de huiden. Zorg altijd dat u goed advies krijgt over de ledersoort die u uiteindelijk kiest voor uw bankstel, zodat u zeker weet dat deze geschikt is voor uw leefomstandigheden, huisdieren en huishouden, en u hier zo lang mogelijk plezier van kunt hebben.

Kunstleder

Iedere soort kunstleder is een goede keuze wanneer u deze wilt gebruiken voor een ‘normaal’ huishouden en niet te intensief gebruik, het is echter niet geschikt voor huishoudens waarbij de zitmeubels erg veel worden gebruikt en helaas ook niet wanneer er huisdieren aanwezig zijn. Dit komt doordat kunstleder erg gevoelig is voor beschadigingen door nagels, gezien de krassen die hierin ontstaan er niet meer uit zullen gaan en te zien zullen blijven. Kunstleder is in principe pvc dat is geperst op een soort stof, wat betekent dat de krassen ervoor zullen zorgen dat de onderliggende stof te zien zal zijn, en in de loop der tijd zal het pvc rondom de kras, onder andere door vocht in de lucht, los gaan laten, waardoor er een lelijke kale opening ontstaat in de bekleding. Kies hierdoor absoluut niet voor een kunstlederen stoffering voor uw bankstel als u huisdieren in huis heeft.

Bankstel reinigen
Tapijt reinigen
Trap reinigen
Eetkamerstoelen reinigen
Fauteuil reinigen
Restaurantstoelen reinigen
Bureaustoelen reinigen
Autostoelen reinigen
×
Gerealiseerde opdracht
:
:

15% korting

op alle
banken en trappen

Laat uw bank of trap reinigen