De Kleur Van Uw Lederen Bank Herstellen

Aquacolor
In de loop der tijd kan uw bank aan kleurverlies lijden, bijvoorbeeld door achterstallig onderhoud, huisdieren die beschadigingen gemaakt hebben met hun nagels, of simpele verkleuringen door de zon, dit zorgt voor een minder mooie uitstraling van uw bankstel en is voor veel mensen een reden om deze aan te willen pakken. Het is gemakkelijk om zelf de verkleuringen in uw bankstel te verminderen door Aquacolor te gebruiken, dit is een middel dat is opgebouwd uit polymeren en kleurpigmenten, het is bruikbaar op haast alle soorten leer (zoals afgedekte leerkwaliteiten). Let wel dat bij gebruik op volanilline het karakter hiervan vaak meer semianilline zal worden, waardoor de uitstraling van het meubel anders wordt – wel trekt vuil er hierdoor minder snel in.

Hoe te gebruiken
U begint door uw bankstel te ontvetten met leerontvetter, waarna u Aquacolor aanbrengt die een tint donkerder is dan uw bankstel (let wel: schud de fles goed, het kleurpigment heeft de neiging naar de bodem te zakken). Het aanbrengen van het product kan op verschillende manieren, zo kunt u ervoor kiezen een pluisvrije, zachte doek te gebruiken en het met draaiende bewegingen in het leder te werken. Een andere optie is om een polyether spons te bevochtigen en vervolgens de Aquacolor hierop aan te brengen, breng het vervolgens hiermee met draaiende bewegingen op uw meubel aan. De laatste mogelijkheid is om een lakroller te gebruiken, eerst in verticale en dan in horizontale stroken, zorgende dat alle banen elkaar voldoende overlappen. Het is zelfs mogelijk, mocht u dit prettig vinden en het apparaat bezitten, om de Aquacolor met airbrush of een verfspuit aan te brengen – wel is het raadzaam dit niet in uw woonkamer zelf te doen.

Onderhoud
Als u eenmaal Aquacolor op uw bankstel hebt aangebracht is het niet mogelijk om de volgende middelen op het meubel te gebruiken: lederolie, lederplus en soortgelijke middelen. Uw beste optie is om 3 tot 4 keer per jaar het leder te voeden met een lederbeschermer.

Extra tips
Het is raadzaam Aquacolor meerdere keren in dunnere lagen aan te brengen dan het in een keer dik te doen. Als dit nodig is om een goede dekking te krijgen, breng het product dan licht aan op het meubel en wacht minimaal 15 minuten voor u begint met het aanbrengen van de volgende laag.

Mocht u alles tot in perfectie af willen maken, dan kunt u ervoor kiezen een topfinish aan te brengen, dit kunt u doen vanaf 24 uur na het aanbrengen van de Aquacolor.

Mocht u de kleur van uw meubel niet kunnen vinden in het assortiment van Aquacolor, dan is het prima zelf samen te stellen door verschillende tinten met elkaar te mengen.

Bankstel reinigen
Tapijt reinigen
Trap reinigen
Eetkamerstoelen reinigen
Fauteuil reinigen
Restaurantstoelen reinigen
Bureaustoelen reinigen
Autostoelen reinigen
×
Gerealiseerde opdracht
:
:

15% korting

op alle
banken en trappen

Laat uw bank of trap reinigen