Het Impregneren Van Uw Meubels

Als u nieuwe meubels aanschaft is dit vaak een behoorlijke uitgave, wat doorgaans betekent dat u hoopt een lange tijd blij te kunnen zijn met de schoonheid van uw muebels. Dit heeft u vaak zelf in de hand, want bestaande meubels kunt u laten reinigen, waardoor ze er weer als nieuw uit gaan zien, maar een andere goede optie is om uw meubels vuilafstotend te maken door ze te impregneren.

Redenen dat uw meubels niet langer als nieuw zijn:

Huid- en haarvet, dit trekt gemakkelijk in de bekleding en laat daardoor een laag achter op de stof.
Blauwe spijkerbroeken, deze kunnen afgeven en laten hiermee een aggresieve vlek achter die moelijk te reinigen is.

Morsen van eten of drinken

Zelfreiniging, zodra u kringen of vlekken krijgt is het mogelijk om het vuil juist in de vezel te wrijven in plaats van eruit, waardoor het meubel juist minder schoon wordt.

Het impregneren van uw meubels is aan te raden, als u bovenstaande redenen voor beschadiging en vorderende veroudering wilt voorkomen.

Wat is impregneren van meubels?

Het impregneren is een behandelmethode om vuil af te stoten van uw meubels. Dit wordt gedaan door een speciale vloeistof aan te brengen op de meubels, deze vloeistof zorgt ervoor dat het vuil zich niet vast kan hechten aan de vezels van het meubel, waardoor het als het ware op het oppervlak blijft liggen. De vloeistof die wordt gebruikt voor het impregneren is niet te voelen of ruiken, waardoor de ervaring van uw meubels niet verandert, plus: vlekken die op de meubels worden gemaakt zullen minder diep doordringen, waardoor de meubels gemakkelijker schoon te houden zijn.

Impregneren voor brandveiligheid:

Uit statistieken blijkt dat het aantal branden ieder jaar toeneemt, doordat de meeste mensen onderschatten hoe snel een onschuldige kleine brand zich kan ontwikkelen tot een uitslaande brand, waarvan de gevolgen dramatisch kunnen zijn. In plaats van een standaard impregnering kunt u ervoor kiezen uw meubels brandvertragend te impregneren, waardoor brand zich minder snel zal kunnen uitbreiden.

Welke methode van impregneren u ook kiest, uw meubels zullen het altijd waard zijn.

Bankstel reinigen
Tapijt reinigen
Trap reinigen
Eetkamerstoelen reinigen
Fauteuil reinigen
Restaurantstoelen reinigen
Bureaustoelen reinigen
Autostoelen reinigen
:
:

15% korting

op alle
banken en trappen

Laat uw bank of trap reinigen