Kattenpisgeur zelf verwijderen uit de bank

Kattenpisgeur zelf verwijderen uit de bank

Katten zijn harstikke leuke huisdieren, maar je zult het vaker zien dat ze toch plassen op de bank. Dat zijn dagelijkse problemen van katten eigenaren. De urine geeft een enorme stank af in de huiskamer en dat is alles behalve wenselijk als er visite komt.

Je bent waarschijnlijk al in de weer gegaan met verschillende schoonmaakmiddelen, maar zonder succes. De geur zal misschien zelfs iets minder zijn geworden, maar zal niet weg zijn. En wie wilt nou wekenlang in de stank van katten urine zitten?

De vervelende waarheid

Katten of poezen worden ouder en van tijd tot tijd kunnen ze ook problemen met de nieren of blaas hebben. Deze katten of poezen zullen dus wel eens een keer plassen en dat kan écht enorm stinken af en toe. Maar hoe los je het op?

Voorkomen is beter dan genezen

Je kunt het helaas niet voorkomen. Je kunt niet 24/7 bij je kat of poes in de buurt blijven en ze zullen 100%, hoe goed ze ook zijn afgetraind, soms ook op de bank springen. Welke preventieve maatregelen zijn er dan om te nemen?

Laat de kat nooit alleen in de woonkamer. Zet daarnaast voldoende kattenbakken op verschillende plekken neer. Merk je dat jouw kat of poes vaak plast in huis? Dan zou je sowieso eens naar de dierenarts moeten gaan. Kijk ook even goed na wat je je kat te eten geeft, want dat kan met de geur van urine zeker een verschil maken.

Verandering het eet patroon

Oudere katten gaan niet zo snel meer over op nieuwe voeding, maar voor de gezondheid van jouw huisdier kan dat zeker wel de moeite waard zijn.

Katten zijn dieren die van nature niet veel drinken. Katten krijgen desondanks vaak wel droog voer voorgeschoteld en juist daarom zou een kat nog veel meer moeten drinken. Katten die te weinig drinken krijgen gegarandeerd nierproblemen.

Het beste is dus om katten voeding te geven waar vocht in verwerkt is.

Zelf de geur van kattenurine uit de bank verwijderen

Veel mensen proberen in 1e instantie de bank reiniger. Veel mensen gaan dan aan de gang met een doekje of geur verdrijver. De reden waarom deze methodes niet écht werken is omdat de geurmoleculen zich hechten aan het stof en daardoor blijft de geur aanwezig.

Toch een specialist inhuren?

Je kunt ook Van Meesters inhuren en het werk door een professional laten uitvoeren. Van Meesters is gespecialiseerd in meubel reiniging en heeft daarvoor ook alle juiste producten in huis.

Je kunt ons gerust al eens bellen en vragen welke adviezen wij nog meer hebben.

Onze Scherpe Tarieven Voor bankstel Reinigen

Wij garanderen een resultaat van 98% tot 100% dat uw bankstel weer schoon, vlekkenvrij en fris zijn na onze behandeling. Onze tarieven voor particulieren en zakelijke klanten zijn all-in tarieven.

Dit betekent voor u inclusief:

Materialen, arbeidsloon, voorrijkosten en BTW!

:
:

15% korting

op alle
banken en trappen

Laat uw bank of trap reinigen