Nieuwe Methode: Spray Buffing

Van origine een Canadese methode om harde vloeren te reinigen, is spray buffing inmiddels zodanig in methode gewijzigd dat het ook kan worden gebruikt voor het reinigen van stoffen en lederen meubels, dit wordt momenteel door 3 bedrijven in Nederland gedaan.

Origine

Spray buffing is erg vergelijkbaar met de bonnetmethode die wordt gebruikt om vloeren te reinigen, om dit te doen wordt er een reinigingsmiddel op de vloer geneveld waarna de vloer met een éénschijfsmachiene wordt gereinigd.

Spray buffing op meubels

Bij het spray buffen van een meubel wordt deze beneveld met een reinigingsmiddel, welke de oppervlakkige veruiling losweekt, hierna wordt dit vuil verwijderd met een vochtige handpad.

Is het geschikt voor uw bank?

De spray buffing methode wordt veelal aangeraden voor klassieke banken en bankstellen die strak gestoffeerd zijn, kies hier wel pas voor wanneer uw meubels echt vuil zijn, gezien u dan het meest profijt heeft van de methode.

De spray buffing methode is niet de meest grondige manier van reiniging, en wordt hierdoor vaak niet door professionele bedrijven toegepast zolang dit niet in combinatie is met andere reinigingsmethodes.

Verschillende reinigingsmethodes

Droog methode: om uw bank licht op te frissen.
Spray buffing: om uw bank van oppervlakkig vuil te ontdoen.
Koolzuurmethode: voor banken met lichte vervuiling.
Sproei-extractie: voor banken die zwaar vervuild zijn.

Bankstel reinigen
Tapijt reinigen
Trap reinigen
Eetkamerstoelen reinigen
Fauteuil reinigen
Restaurantstoelen reinigen
Bureaustoelen reinigen
Autostoelen reinigen
:
:

15% korting

op alle
banken en trappen

Laat uw bank of trap reinigen