Ontgeuren

Ontgeuren van leder kan gedaan worden door: reiniging, ventilatie, enzymen, bevriezing en ozon.

Reiniging

Afhankelijk van de bron van de geur kan een bankstel in veel gevallen ontgeurd worden door een reiniging. Stoffen bankstellen kunnen door gebruik van een dieptereinigingsmachine worden gereinigd. Lederen bankstellen kunnen worden gereinigd door deze te ontvetten met leder ontvetter.

Ventilatie

Om een ideaal leefklimaat voor uw bankstel te creëren kunt u het beste zo vaak mogelijk ventileren, hierdoor zorgt u voor gezonde luchtvochtigheid van zo’n 50%, waardoor uw meubels in betere conditie blijven.

Enzymen

Enzymen kunnen worden gevonden in middelen zoals biotex en azijn, wanneer alleen enzymen worden gebruikt is dit vaak niet voldoende om geuren weg te nemen, dus combineer dit met een goede reiniging om uw meubels hun onaangename geuren af te nemen.

Ozon

Dit is een door een ozongenerator opgewekt onvast gas dat, wanneer het in aanraking komt met geurmoleculen, deze direct afbreekt. Ozon gas werkt optimaal wanneer de omgevingstemperatuur hoog ligt, daarnaast moet het gas gemakkelijk overal bij kunnen, hierdoor is het niet uiterst geschikt voor hoogpolige tapijten. Voor kortpolige tapijten is ozon gas wel erg effectief.

Bevriezing

Wanneer uw meubels in de winter een nare geur hebben kunt u deze een aantal dagen buiten in de vrieskou zetten, de temperaturen onder 0 zorgen voor een ontgeuring.

Bankstel reinigen
Tapijt reinigen
Trap reinigen
Eetkamerstoelen reinigen
Fauteuil reinigen
Restaurantstoelen reinigen
Bureaustoelen reinigen
Autostoelen reinigen
×
Gerealiseerde opdracht
:
:

15% korting

op alle
banken en trappen

Laat uw bank of trap reinigen