Overlast door geuren

Nare geuren kunnen zorgen dat je je onprettig gaat voelen, hierdoor is het zaak dat de geuren zo snel mogelijk worden weggenomen.

Ventileer
Door hogere isolatie in onze huizen is de luchtvochtigheid over het algemeen te hoog of te laag, hierdoor kunnen nare geuren ontstaan. Door uw huis goed te ventileren, door simpelweg ramen en deuren open te zetten, zorgt u dat het leefklimaat in uw huis optimaal wordt en de geuren verdwijnen.

Biologische geuren
Geuren die ontstaan door natuurlijke dingen worden ook wel biologische geuren genoemd, hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld schimmel of urine. Deze geuren kunnen moeilijk op te merken zijn, als u hier echt last van krijgt betekent dit dat het leefklimaat in uw huis al lange tijd niet optimaal is geweest. In een niet geventileerd huis blijven deze biologische geuren hangen, waardoor het zaak is dat deze zo snel mogelijk worden verwijderd door een reiniging.

Chemische geuren
Deze onnatuurlijke geuren kunnen schadelijk zijn voor uw gezondheid, een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld formaldehyde (hierdoor krijgt u hoofdpijn). FCKW is een stof die in allerhande meubels zit verwerkt, maar vermijden dient te worden vanwege de chemische geur. Als u zeker wilt zijn dat u goede spullen aanschaft dient u te letten op het Blauer Engel keurmerk, welke staat voor gezonde woningen en enkel wordt gebruikt op meubels die volledig schadevrij zijn voor uw gezondheid.

Geuren echt verwijderen
Veel middelen maskeren de nare geuren in uw woning enkel en nemen deze niet volledig weg, dit is zo omdat de geurmoleculen uit het middel zich binden aan de oorspronkelijke geurmoleculen van de nare lucht. Dit is geen oplossing voor het wegnemen van nare geuren, wat u echter wel kunt doen is zorgen dat de ventilatie in uw huis optimaal is en het reinigen van de oppervlakken die dit nodig hebben. Gebruik eventueel een enzymenpreparaat om de reiniging te optimaliseren.

Bankstel reinigen
Tapijt reinigen
Trap reinigen
Eetkamerstoelen reinigen
Fauteuil reinigen
Restaurantstoelen reinigen
Bureaustoelen reinigen
Autostoelen reinigen
×
Gerealiseerde opdracht
:
:

15% korting

op alle
banken en trappen

Laat uw bank of trap reinigen