Saus gemorst in het tapijt op werk?

Saus gemorst in het tapijt op werk?

Je kunt op werk er niets aan doen. Tijdens de lunch heb je saus gemorst en dat gaat er niet zo gemakkelijk uit. Daarom hebben wij deze blog gemaakt om jou tips te geven zodat je het zelf grondig kan reinigen. Zo heeft je werkgever immers het langste er plezier van. Let wel goed op, want de tips zijn bedoeld indien het tapijt enige mate van vervuiling heeft ondergaan.

Gebruik azijn, maar verwacht niet teveel

De meest eenvoudige oplossing is het gebruiken van zijn. Azijn is een goed schoonmaakmiddel voor het reinigen van tapijt. Meng dus 1 klein deel azijn met 10 delen water en daarmee kun je starten. Je kunt starten met het reinigen. Neem dus een spons of doek en stop deze in het azijnmengsel. Knijp de doek of spons uit, zodat het niet te nat is en zo kun je het tapijt schoonwrijven. Het tapijt gaat er zeker wel van opknappen. Zorg ervoor dat het tapijt in een goed geventileerde ruimte minimaal een uur lang kan opdrogen. Zet dus de ramen goed open, zodat er veel frisse lucht naar binnen komt.

Sneeuw, de allerbeste tapijtreiniger

Het vallen van sneeuw in de winter kan als een godsgeschenk aankomen. Je leg de verse sneeuw op de goede kant van het tapijt. Doordat het tapijt enkele uren lang in de sneeuw ligt zullen je problemen zo verdwenen zijn. Na enkele uren kun je rustig aan het tapijt uitkloppen en daarmee wordt al het vuil verwijderd. De sneeuwkristallen doen hun werk en zo wordt ook nog eens de kleur van het tapijt mooi verfraaid. Het tapijt zien er na de sneeuw poetsbeurt als nieuw uit en het is dus een goedkope en simpele oplossing voor tapijt met vage vlekken.

Gebruik een ouderwetse manier van het tapijt reinigen

De ouderwetse manier om het tapijt te reinigen is door het tapijt buiten neer te leggen en uit te kloppen met een mattenklopper. Let wel op dat je dit niet te hard doet. Zo kun je op een milieubewuste manier al het vuil en zelf ongedierte verwijderen. Denk dan aan tapijtkevers bij ongedierte.

Met Ossegalzeep kun je vlekken in het tapijt eenvoudig verwijderen, dus ga snel naar de drogist en haal dit supermiddel. Wrijf het middel dun in op de vlek en laat het inwerken voor een korte tijd. Dep vervolgens met lauw water in de vlek en voordat we het vergeten gebruik ook azijn. Je kunt een scheut azijn toevoegen en dat in deppen op de vlek. Als je een witte doek gebruikt zie je direct dat het vuil in de doek gaat zitten en daarmee neem je dus het vuil weg. Naar ons idee is het tijdloos en werkt het heel goed.

Onze Scherpe Tarieven Voor Tapijt Reinigen

Wij garanderen een resultaat van 98% tot 100% dat uw tapijt weer schoon, vlekkenvrij en fris zijn na onze behandeling. Onze tarieven voor particulieren en zakelijke klanten zijn all-in tarieven.

Dit betekent voor u inclusief:

Materialen, arbeidsloon, voorrijkosten en BTW!

×
Gerealiseerde opdracht
:
:

15% korting

op alle
banken en trappen

Laat uw bank of trap reinigen