Tapijt zakelijk reinigen

Tapijt zakelijk reinigen

U hebt als bedrijf maar een kans om een 1e indruk te maken op de bezoekers. Laat ze een perfecte entree maken door een mooi, schoon en netjes tapijt te tonen.

Het toont een positieve indruk en kan zelfs al een gesprek maken of breken. Stel dat een potentiele klant binnenkomt en ziet dat het tapijt ontzettend vaal is geworden. Wat zal zo klant denken? Dat je misschien als bedrijf zijnde nog niet de meest simpele dingen onder controle kunt houden.

Van Meesters heeft veel ervaring in het onderhoud op professionele wijze van tapijt en entreematten bij commerciële instellingen, horecagelegenheden, banken en andere ruimtes.

Tapijt zakelijk reinigen, de grote voordelen

Het regelmatig reinigen van een professionele omgeving heeft vele grote voordelen, zoals:

  1. Representativiteit

Schoon tapijt, schone vloerbedekking en entreematten vormen hét allereerste visitekaartje van bedrijven. Je wilt niet weten wat voor indruk het maakt als klanten of andere stakeholders vlekken of nog erger terugzien.

  1. Besparen van kosten

Met een zakelijk reinigingsplan blijft het tapijt beschermd voor een langere periode. Het blijft daardoor in goede staat en dit is dus tevens een investering voor de toekomst en vele malen goedkoper dan tapijt te vervangen. Denk er daarnaast eens aan hoeveel vuil het scheelt binnen het gebouw als de entreemat netjes schoon is.

  1. Productiviteit

Het regelmatig laten reinigen van uw tapijt helpt ook bij het verkrijgen van een goed werk klimaat. Het is in onderzoeken bewezen dat wanneer de luchtkwaliteit is verbeterd, dat de arbeidsproductiviteit ook stijgt. Medewerkers voelen zich vele malen beter binnen een schone omgeving en er zal ook bijna geen ziekteverzuim zijn.

De voordelen van ‘Van Meesters’ tapijtreiniging:

  1. Het beste advies betreft reinigingsmiddelen & methode voor uw specifieke situatie

  2. Ruimtes zijn weer snel gebruiksklaar

  3. We gebruiken zoveel mogelijk duurzame middelen

  4. Uitvoering is mogelijk op verschillende tijdstippen

  5. Andere diensten kunt u ook afnemen

Wat gebeurt er als u dat niet laat doen?

De reiniging van tapijt is noodzaak voor een schone en gezonde werkomgeving. Tapijt kan snel vuil, huisstofmijt en schimmel opbouwen. Daardoor kunnen er ziektes of allergieën ontstaan.

Deze bacterien of virussen die zich opstapelen kunnen medewerkers ook zelfs mee naar huis nemen. Dit wordt ook weer overgedragen aan andere kleding en zo blijft het vuil aanwezig. Daarom moet u zeker elke 6 maanden het tapijt grondig laten reinigen.

Ons specialisme

Wij brengen een goede beschermlaag aan, waardoor vlekken en vuil gemakkelijk te verwijderen zijn, ook in de toekomst. Daarnaast bieden we speciale vlekverwijdering aan voor o.a. theevlekken, koffievlekken, marker vlekken, inktvlekken, tonervlekken of tochtstrepen.

Daarnaast brengen we een anti statische laag aan. Daardoor zullen er geen ontladingen meer plaatsvinden en zijn elektrische apparatuur beschermd.

Onze Scherpe Tarieven Voor Tapijt Reinigen

Wij garanderen een resultaat van 98% tot 100% dat uw tapijt weer schoon, vlekkenvrij en fris zijn na onze behandeling. Onze tarieven voor particulieren en zakelijke klanten zijn all-in tarieven.

Dit betekent voor u inclusief:

Materialen, arbeidsloon, voorrijkosten en BTW!

:
:

15% korting

op alle
banken en trappen

Laat uw bank of trap reinigen