Trap reinigen stoffen meubels reinigen

Voordelig uw gestoffeerde trap met stootborden of gestoffeerde open trap laten reinigen in Aadorp?

Voor het goedkoop van uw trap met stootborden of open trap laten reinigen in Aadorp is er voor u een aanpakplan opgesteld. Professioneel en voordelig uw kostbare trap of trappen reinigen is waar wij naar streven. En wij als vakmensen raden u bij een niet frisse trap en zoldertrap niet meteen over te gaan op de aanschaf van een spiksplinternieuwe gestoffeerde trap met stootborden of gestoffeerde open trap. Onze manier van reinigen kan u vele euro’s besparen en kunt u al binnen een paar uur genieten van een schone, frisse en opgehaalde trap en zoldertrap thuis in Aadorp.

Laat uw trap reinigen in Aadorp

Als specialist in het schoonmaken van beklede trappen begrijp ik het belang van periodiek onderhoud en onderhoud van deze trappen. Bekleden trappen zijn een favoriete keuze vanwege hun esthetische waarde, gemak en geluidsabsorberende eigenschappen. Het bekleden en stofferen van trappen met tapijt, stof of andere bekledingsmaterialen kan echter leiden tot de ophoping van stofdeeltjes, modder, allergenen en zelfs bacteriën. Om deze redenen is het van cruciaal belang om stoffen trappen goed te reinigen en te onderhouden om de levensduur van het tapijt te verlengen, de luchtkwaliteit te verbeteren, de veiligheid te waarborgen en de algehele hygiëne te bevorderen.

Een van de belangrijkste redenen om beklede trappen periodiek te laten reinigen, is het behoud van de levensduur van het tapijt of de bekleding. Tapijtvezels kunnen na verloop van tijd vuil en stof opnemen, wat kan leiden tot slijtage en beschadiging van het materiaal. Door het tapijt goed te onderhouden en schoon te maken, kunnen deze problemen worden voorkomen en kan het tapijt langer meegaan, wat resulteert in kostenbesparingen op lange termijn.

Een ander essentieel aspect van het opfrissen van gestoffeerde trappen is het verbeteren van de luchtkwaliteit in huis of gebouw. Tapijt fungeert als een filter en vangt stof, pollen, allergenen en andere verontreinigende stoffen op. Na verloop van tijd kan het tapijt verzadigd raken, waardoor de luchtkwaliteit verslechtert en allergieën en ademhalingsproblemen kunnen ontstaan. Door het tapijt geregeld te laten reinigen, worden deze verontreinigende stoffen verwijderd en kan de luchtkwaliteit aanzienlijk worden verbeterd.

Naast luchtkwaliteit speelt hygiëne ook een essentiële rol bij beklede trappen. Trappen worden veel gebruikt en kunnen een broedplaats worden voor bacteriën, schimmels en andere ziektekiemen. Met name in drukke huishoudens of commerciële omgevingen kunnen bacteriën zich snel verspreiden. Periodieke reiniging van beklede en gestoffeerde trappen helpt deze bacteriën te elimineren en zorgt voor een schonere en gezondere omgeving.

Veiligheid is een andere belangrijke factor die niet over het hoofd mag worden gezien bij het onderhouden van beklede en gestoffeerde trappen. Een opeenhoping van stof, vuil of vet op de traptreden kan het oppervlak glad maken en het risico op uitglijden en vallen vergroten. Dit is vooral gevaarlijk voor kinderen, ouderen en mensen met mobiliteitsproblemen. Door de trappen vaak schoon te maken en vrij te houden van obstakels, kunnen deze risico’s worden geminimaliseerd en kan een veilige omgeving worden gegarandeerd.

Het verzorgen van gestoffeerde trappen door een professional heeft ook voordelen op het gebied van expertise en apparatuur. Een gespecialiseerd reinigingsbedrijf beschikt over de juiste kennis, ervaring en apparatuur om de klus grondig en efficiënt te klaren. Ze kunnen de juiste schoonmaakmethoden toepassen zonder het tapijt of de bekleding te beschadigen.

Tot slot moet worden benadrukt dat vaak onderhoud en reiniging van gestoffeerde trappen niet alleen de trappen zelf ten goede komen, maar ook een positieve invloed hebben op het algehele interieur van een ruimte. Schone, goed onderhouden trappen dragen bij aan een frisse uitstraling en dragen bij aan de algehele hygiëne en netheid van een huis of gebouw.

Kortom, het belang van het regelmatig laten reinigen en onderhouden van gestoffeerde trappen is duidelijk. Het verlengt de levensduur van het tapijt, verbetert de luchtkwaliteit, bevordert de hygiëne, verhoogt de veiligheid en draagt bij aan een positieve uitstraling van het interieur. Het inhuren van een professioneel reinigingsbedrijf voor gestoffeerde trappen is daarom een verstandige investering in het behoud van de kwaliteit en het comfort van uw woning of bedrijfsruimte.

Vloerkleed

Professioneel reinigen
Zo onderhoudt U slim uw tapijt en vloerkleed
 • 65,- tot 6m2
 • 85,- tot 12m2
 • 95,- tot 18m2
 •  
 •  
 •  
Extra

Trap

Professioneel reinigen
Zo onderhoudt U slim uw gestoffeerde trap
 • 120,- 1 trap
 • 190,- 2 trappen
 •  
 •  
 •  
 •  
Interessant

Bank

Professioneel reinigen
Zo onderhoudt U slim uw stoffen bank of hoekbank
 • 95,- 2 zitsbank
 • 105,- 2,5 zitsbank
 • 115,- 3 zitsbank
 • 150,- 4 zits hoekbank
 • 175,- 5 zits hoekbank
 • 195,- 6 zits hoekbank
meest gekozen

Fauteuil

Professioneel reinigen
Zo onderhoudt U slim uw stoffen fauteuils
 • 40,- 1 st. vaste delen
 • 75,- 2 st. vaste delen
 • 50,- 1 st. losse delen
 • 95,- 2 st. losse delen
 •  
 •  
Stimulans

Stoelen

Professioneel reinigen
Zo onderhoudt U slim uw eetkamerstoelen
 • 15,- zit- en rugleuning
 • 20,- met armleuningen
 • 25,- stof tot aan poten
 •  
 •  
 •  
Plus deal
 1. Wij zijn experts in trap reinigen in Aadorp en zorgen ervoor dat gestoffeerde trappen grondig worden gereinigd en goed worden onderhouden.
 2. Als u op zoek bent naar professionele trap reinigen diensten in Aadorp, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor een grondige en effectieve reiniging van uw gestoffeerde trappen.
 3. Onze trap reinigen service in Aadorp is gericht op het verbeteren van de luchtkwaliteit en het behoud van de levensduur van uw tapijt of bekleding.
 4. Voor een hygiënische en veilige trapomgeving in Aadorp, vertrouw op onze ervaren trap reinigen specialisten.
 5. Investeer in het behoud van uw gestoffeerde trappen in Aadorp door gebruik te maken van onze professionele trap reinigen diensten. U zult het verschil zien en voelen.

Voor overige onderhoudstarieven
maak hieronder uw keuze

Tarieven stoffen meubels reinigen Algemene Voorwaarden Beschikbaarheid en openingstijden van Meesters Meubelreiniging

Onderhoudstarieven

***Minimum bedrag voor een te behandelen opdracht is 95,-

van Meesters Meubelreiniging zorgt voor een professionele en vakkundige diepte reiniging van uw meubelen.

Wij garanderen een resultaat van 98% tot 100% dat uw meubelen weer schoon, vlekkenvrij en fris zijn na onze behandeling.

Onze tarieven voor particulieren en zakelijke klanten zijn all-in tarieven. Dit betekent voor u slim en voordelig meubelreiniging inclusief de;
Materialen, Arbeidsloon, Voorrijkosten en BTW!

Voor het voordelig en professioneel reinigen van uw stoffen of leren meubels is er voor u een stappenplan opgesteld.

1. Wij inspecteren het meubel
2. Daar waar nodig worden vlekken voorbehandeld
3. Sproeireinigen en diepreinigen van het meubelstuk
4. Nacontrole van het gereinigde meubel en soms een nieuwe reiniging voor het beste resultaat
5. Met de klant een laatste inspectie voor goedkeuring

Onze kantoortijden zijn:
– maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur
– zaterdag van 09:00 uur tot 14:00 uur

Wij reinigen uw meubels op locatie door heel Nederland!!!

Ons reinigingsmiddel is geschikt voor alle soorten meubeltextiel, leer, vloerkleden en tapijten. Het is een laagschuimend synthetisch reinigingsmiddel en het bevat reinigers voor een snelle en optimale vuilverwijdering. Het bevat tevens acrylaat, die na het reinigen een beschermende “filmlaag” achterlaat. Ook wel coating of impregneren genoemd. Hierdoor krijgt het vuil minder snel kans om in de vezel van de stoffering te trekken.

Waar u normaal tussen de €5 en €10 per zitting betaald voor het impregneren.
Is dit bij ons in de prijs inbegrepen. Impregneren is dus bij ons inclusief!

VUL ONS OFFERTEFORMULIER IN EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

👇👇👇

154

Opdrachten afgelopen maand ca.

120

Schone en frisse banken afgelopen maand ca.

186

Schone en frisse stoelen afgelopen maand ca.

52

Werkregios in Nederland

Wij maken graag kennis met U

Al meer dan 13 jaar actief in de meubel reiniging branche. Profiteer daarom van onze ruime ervaring en vakkennis.

×
Geplande opdracht
:
:

15% korting

op alle
banken en trappen

Laat uw bank of trap reinigen