Bureaustoelen Aanpakken

Het is normaal dat bureaustoelen in verloop van tijd wat beschadigingen oplopen, maar dit hoeft niet direct een reden te zijn om nieuwe stoelen aan te schaffen, u kunt er ook voor kiezen de stoelen te laten repareren, ze opnieuw te bekleden, ze op te laten vullen of ze te laten reinigen.

Opvullen

Wanneer het comfort van uw stoelen beginnen af te nemen doordat deze door beginnen te zakken is het een optie om ze op te laten vullen. De opvulling wordt veelal gedaan door de bestaande zittingen bij te vullen, om dit te doen wordt er een presskern gelegd tussen de ondervering en de bestaande vulling.
Bij een groot aantal bureaustoelen wordt er gebruik gemaakt van singelbanden als ondervering, welke kunnen worden vernieuwd of aagespannen.
Wanneer uw stoelen ouder zijn dan 5 jaar kunt u er ook voor kiezen de gehele vulling te vervangen door koudschuim, waardoor he zitcomfort wordt verhoogd.

Repareren

Het repareren van bureaustoelen kan op veel verschillende methodes neerkomen, gezien niet iedere stoel op dezelfde manier is beschadigd, zo kunnen de poten hersteld worden wanneer deze zijn gebroken of gescheurd, kunnen de wielen vervangen worden, kan de losse rug gerepareerd worden en kan de stoffering of het leder gerepareerd worden.

Bekleden

Het opnieuw laten bekleden van een bureaustoel kan een kostbare onderneming zijn, waarbij u ervoor kunt kiezen om dit zelf te doen, of de taak uit te geven aan een professioneel bedrijf die hierin gespecialiseerd is.

Reinigen

Er zijn verschillende methodes om uw lederen en stoffen bureaustoelen te (laten) reinigen, zo kunt u dit doen door licht vervuilde stoffen te reinigen op koolzuurbasis, dit te doen met een sproei-extractie (bij zware vervuiling) of uw lederen stoel te reinigen en vervolgens een lederbehandeling te geven om de natuurlijke schoonheid terug te laten keren.

Bankstel reinigen
Tapijt reinigen
Trap reinigen
Eetkamerstoelen reinigen
Fauteuil reinigen
Restaurantstoelen reinigen
Bureaustoelen reinigen
Autostoelen reinigen
:
:

15% korting

op alle
banken en trappen

Laat uw bank of trap reinigen