Vloerkleden: Tips

Onze score
klik hier om te waarderen!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Een vloerkleed zorgt voor sfeer in uw woonruimtes, en maakt deze hierdoor meer uitnodigend, als u deze sfeer wilt behouden is het van belang uw vloerkleed goed te verzorgen, om de levensduur ervan zo lang mogelijk uit te strekken. Goed onderhoud is de sleutel tot een langduring mooi kleed, en de adviezen die hierover gegeven worden reiken alle kanten op, waardoor het moeilijk wordt te bepalen wie er de waarheid spreekt, daarom bieden wij u de volgende tips aan.

Zuig uw vloerkleed regelmatig uit met de stofzuiger, doe dit voorzichtig en niet te snel, zodat de stofzuiger zijn werk goed kan doen en echt al het vuil uit het kleed kan halen.

Bij het morsen van vloeistof, zoals bijvoorbeeld rode wijn, is het raadzaam een witte handdoek licht nat te maken en deze op de vlek te leggen. De handdoek zorgt voor een natuurlijke absorbering en zal de vloeistof uit het kleed zuigen. Spoel de handdoek regelmatig uit en laat deze zijn werk doen totdat u de vloeistof niet meer in de handdoek ziet dringen.

Wanneer er iets vasts op het kleed wordt geknoeid kunt u het beste de substantie eerst van het kleed af scheppen met een lepel, mocht er een verdere behandeling nodig zijn, schakel dan een professional in die de juiste behandeling kan bepalen, om zo te zorgen dat het kleed juist onder handen genomen wordt en de vlek niet erger wordt gemaakt.

Als u uw vloerkleed in optimale staat wilt houden, reinig deze dan op dagelijkse basis, zo is het een gemakkelijke klus en wordt het vuilgehalte zo laag mogelijk gehouden. Mocht er een vlek in zitten die in het verleden niet goed is gereinigd, schakel dan een professional in om deze eruit te halen, dit levert altijd de beste resultaten op.

Vloerkleden: Tips
Bankstel reinigen
Vloerkleden: Tips
Tapijt reinigen
Vloerkleden: Tips
Trap reinigen
Vloerkleden: Tips
Eetkamerstoelen reinigen
Vloerkleden: Tips
Fauteuil reinigen
Vloerkleden: Tips
Restaurantstoelen reinigen
Vloerkleden: Tips
Bureaustoelen reinigen
Vloerkleden: Tips
Autostoelen reinigen
Onze score
klik hier om te waarderen!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]
×
Geplande opdracht
:
:

15% korting

op alle
banken en trappen

Laat uw bank of trap reinigen