Theaterstoel of bioscoopstoel reinigen

Zelf een theaterstoel of bioscoopstoel reinigen

Theaterstoelen of bioscoop stoelen worden enorm vaak gebruikt en ook deze kunnen enorm vuil worden. De mooie en comfortabele stoelen vormen het onmisbare onderdeel van een échte ervaring. Juist daarom zouden deze stoelen comfort en gemak moeten uitstralen. De bezoekers willen immers genieten en ook gezond blijven.

Niets is zo ongezond als stoelen niet tijdig reinigen, want de gevolgen daarvan kunnen heel heftig zijn. Om dus schone stoelen te hebben moet er veelvuldig onderhoud worden gepleegd.

Schone en frisse stoelen

Schone en frisse stoelen vormen ook het gebouw en de huisstijl. De consument moet dus op een stoel zitten die voorzien is van regelmatig onderhoud. Regelmatig stofzuigen moet al minstens gebeuren om al het zand en grofvuil af te nemen. Al het aanwezige zand en scherpe vuil kan de levensduur van een stoel flink verzieken. Daarom moet het dus altijd onderhouden worden. Zo kunnen er ook etenswaren of drank gemorst worden waardoor de vlekken dus ontstaan.

Wat is de oplossing?

De enige échte oplossing is dieptereiniging. Door dieptereiniging kunnen de stoelen in de bioscoop, het theater, de kerk, de schouwburg noem het maar op allemaal goed gereinigd worden.

De stoel wordt ingewreven met een speciaal reinigingsmiddel. Met een unieke dieptereinigingsmachine worden alle gestoffeerde delen van de stoel grondig schoongemaakt. De warme reinigingsvloeistof wordt op de stof onder hoge druk gespoten. Het vuil en vocht worden vervolgens goed en grondig opgezogen.

Door zo te werken wordt er geen enorme hoeveelheid water gebruikt. De stoelen zijn daardoor gemiddeld binnen 4 tot 8 uur droog. De bacteriën, allergenen, schimmels en stofmijt hebben zo geen kans om te overleven.

Wat zijn de gevolgen als het niet gebeurd?

Denk niet alleen aan de gezondheid van de bezoekers die enorm belangrijk is, maar wat dacht je van de reputatie van jouw firma? Dat is ook enorm belangrijk. Alle klanten die negatieve mond tot mond reclame maken voor een probleem wat niet onoverkomelijk is en gemakkelijk op te lossen is.

Verwijdering van vlekken

Je kunt proberen om zelf de vlekken in bioscoop of theaterstoelen te verwijderen, maar geven je weinig garantie op succes. Het stof van dergelijke stoelen is zo anders dan de huis-tuin- en keuken stoel, dat je echt een speciaal apparaat en middelen nodig hebt om dat te bestrijden. Daarnaast heb je natuurlijk ook de kennis nodig om dit probleem goed aan te pakken.

Toch een specialist inhuren?

Je kunt ook Van Meesters inhuren en het werk door een professional laten uitvoeren. Van Meesters is gespecialiseerd in meubel reiniging en heeft daarvoor ook alle juiste producten in huis.

Je kunt ons gerust al eens bellen en vragen welke adviezen wij nog meer hebben.

Onze Scherpe Tarieven voor bankstellen Reinigen

Wij garanderen een resultaat van 98% tot 100% dat uw bioscoopstoelen, theaterstoelen of andere stoelen weer schoon, vlekkenvrij en fris zijn na onze behandeling. Onze tarieven voor particulieren en zakelijke klanten zijn all-in tarieven.

Dit betekent voor u inclusief:

Materialen, arbeidsloon, voorrijkosten en BTW!

:
:

15% korting

op alle
banken en trappen

Laat uw bank of trap reinigen