School vloerkleed reinigen

Zelf het school vloerkleed reinigen

Zelf het school vloerkleed reinigen is een enorme klus. Mocht je er toch aan willen beginnen, gebruik dan in elk geval deze tips en maak je het jezelf al een stuk gemakkelijker.

De bekende vlekken

Of het nou een koffievlek is op een mooi kleed in de vergaderruimte, een opeenstapeling van vuil of vlekken van ondeugende kleuters, het zijn allemaal hardnekkige vlekken waar je hulp bij nodig hebt. Je ziet er dan ook tegenop om zo’n vloerkleed dan te reinigen, want niet alleen moeten alle meubels aan de kant worden geschoven, maar krijg je het wel goed schoon? Vooral omdat je het moet doen voor jouw werkgever en je geen slechte indruk wilt maken.

Volg de volgende tips goed op om te zien hoe je bepaalde vlekken of geuren van kinderen goed kunt schoonmaken:

Zorg er sowieso voor dat het vloerkleed wekelijks grondig gereinigd wordt, anders is er voor jou geen beginnen aan. De houdbaarheid wordt zo verlengd en het vloerkleed blijft er zo nog jarenlang mooi uitzien.

Onze tips om een school vloerkleed te reinigen

Neem Soda of Poeder om het school vloerkleed te reinigen en gebruik daarbij het volgende gerichte stappenplan:

  • Zorg ervoor dat het poeder rijkelijk verdeeld is over het gehele school vloerkleed.

  • Zorg ervoor dat het poeder minimaal 30 minuten heeft kunnen inwerken en in het beste geval zelfs de gehele nacht. Zo kan het poeder optimaal functioneren en alle geuren absorberen en zelfs de vlekken verzachten.

  • Neem met een stofzuiger alle resten poeder af en hopelijk ben je nu klaar.

Tapijtshampoo is natuurlijk ook een mogelijkheid voor jouw vloerkleed. Het is een bekende en alom oude manier om een vloerkleed van een school te reinigen, dus gebruik de volgende gerichte instructies:

  • Los de Shampoo tapijt op in water. Gebruik de handleiding op de verpakking goed, want in veel gevallen moet de shampoo uitgedund worden, dus let op!

  • Gebruik voldoende shampoo om de gehele vlek te bestrijden.

  • Het tapijt of vloerkleed mag niet te nat zijn, want dat zorgt alleen nog maar voor meer ellende. Let dus op dat de droogtijd ook wordt uitgesteld indien het tapijt of vloerkleed te nat is.

  • Verwijder met een borstel met harde haren alle hardnekkige vlekken.

  • Laat het tapijt drogen.

  • Neem met een stofzuiger het kleed af.

Waarom zou je tapijtshampoo of soda gebruiken?

Tapijt of vloerkleed hebben veel meer nodig dan wat water en zeep. Denk dan aan hardnekkige vlekken of ingetrokken geuren. De particulier werkzaam op een school kan dit al heel moeilijk zelf wegkrijgen, dus deze tips zijn dan nog de enige houvast die er zijn.

Let op dat het droogproces wel heel belangrijk is, want de ruimte kan dus enkele uren niet gebruikt worden.

Onze Scherpe Tarieven Voor een school vloerkleed Reinigen

Wij garanderen een resultaat van 98% tot 100% dat uw school vloerkleed weer schoon, vlekkenvrij en fris zijn na onze behandeling. Onze tarieven voor particulieren en zakelijke klanten zijn all-in tarieven.

Dit betekent voor u inclusief:

Materialen, arbeidsloon, voorrijkosten en BTW!

:
:

15% korting

op alle
banken en trappen

Laat uw bank of trap reinigen