Stoffen bank reinigen

Onze score
klik hier om te waarderen!
[Totaal: 4 Gemiddeld: 2]

Stoffen bank laten reinigen

Stoffen bank reinigen?

Dan bestaan er vele simpele huishoudelijke tips om uw bank zelf te reinigen.  Let op het zijn geen professionele tips en adviezen. Het gebruik maken van onderstaande tips zijn dan ook geheel uw eigen risico. De simpele reden hiervoor is dat elke stof  anders is en elk leder is weer anders. Om die reden zijn onderstaande tips en adviezen niet altijd op alles van toepassing. Sommige reinigingsmiddelen zijn onschadelijk en andere reinigingsmiddelen kunnen weer flinke schade aan uw bank of chaise longue toebrengen.

Stoffen bank reinigen met Biotex

Een bank of chaise longue reinigen met biotex wordt vaak aangeraden wanneer de bank bevuild is met honden, katten, kinder of baby urine. U dient eerst zoveel mogelijk vocht op te nemen met keukenrolpapier of tissue’s. Daarna een klein klein sopje maken met biotex en de bank behandelen met het biotexmengsel en een schone spons. Daarna kunt u de bank droogdeppen met een witte schone handdoek.

Stoffen bank reinigen met Shampoo

Shampoo wordt gebruikt om hardnekkige en simpele vlekken uit een velours of suedeachtige stof te verwijderen. Onverdunde shampoo op de vlek aanbrengen en met een absorberend materiaal de vochtige plek droogmaken.

Stoffen bank reinigen met Ontvetter

U kunt uw bank of hoekbank reinigen door een ontvetter te spuiten. Daarna met een spons en warm water de bank of hoekbank afnemen. Nog even de hardnekkige en simpele vlekken nawrijven met een witte handdoek. Om tenslotte een laken over de bank leggen en de bank of chaise longue te strijken.

Stoffen bank reinigen met Schoonmaakazijn

Schoonmaakazijn wordt vaak gebruikt om een bank te ontgeuren. Meestal in combinatie met een ander huishoudmiddeltje. U maakt dan een oplossing van 50% schoonmaak azijn en 50% lauw water. Doe dit in een plantensproeier en sproei uw bank of chaise longue daar mee in.

Stoffen bank reinigen met Soda

Neem een emmertje lauw tot warm water en doe er een paar scheppen soda bij. Met een spons uw stoffen bank afnemen. Daarna met schoon water nog even uw bank na reinigen en klaar.

Stoffen bank reinigen met Haarspray

Haarspray wordt gebruikt om hardnekkige en simpele vlekken uit een stoffen bank of chaise longue te halen. Spuit de haarlak over de vlek en veeg gelijk de haarspray weer weg met een schone doek.

Stoffen bank reinigen met Melk

Heeft u een inkt streep van een pen, vulpen of stift op uw velours bank dan kunt u wat melk of op een doek sprenkelen en daarmee direct de inktstreep verwijderen.

Stoffen bank reinigen met Strijkijzer

Een strijkijzer wordt vaak aangeraden in combinatie met een klein sopje van een zacht wasmiddel. Om een stoffen bank schoon te maken. Na gebruik van een klein sopje kunt u een doek  of laken over de bank of chaise longue leggen om daarna de bank of chaise longue te gaan strijken.

Onze tarieven voor het reinigen van uw stoffen bank

Wij garanderen een resultaat van 98% tot 100% dat uw stoffen bank weer schoon, vlekkenvrij en fris zijn na onze behandeling. Onze tarieven voor particulieren en zakelijke klanten zijn all-in tarieven.

Dit betekent voor u inclusief:
Materialen, Arbeidsloon, Voorrijkosten, en BTW!

***Minimum bedrag voor een te behandelen opdracht is € 95,-

Voor het goedkoop en professioneel reinigen van uw stoffen of leren bank is er voor u een stappenplan opgesteld.

1. Wij inspecteren het meubel
2. Daar waar nodig worden vlekken voorbehandeld
3. Sproeireinigen en diepreinigen van het meubelstuk
4. Nacontrole van het gereinigde meubel en soms een nieuwe reiniging voor het beste resultaat
5. Met de klant een laatste inspectie voor goedkeuring

Wij zijn telefonisch bereikbaar:

– maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur
– zaterdag van 09:00 uur tot 14:00 uur

Wij reinigen uw stoffen bank op locatie door heel Nederland!!!

Stoffen bank reinigen
Bankstel reinigen
Stoffen bank reinigen
Tapijt reinigen
Stoffen bank reinigen
Trap reinigen
Stoffen bank reinigen
Eetkamerstoelen reinigen
Stoffen bank reinigen
Fauteuil reinigen
Stoffen bank reinigen
Restaurantstoelen reinigen
Stoffen bank reinigen
Bureaustoelen reinigen
Stoffen bank reinigen
Autostoelen reinigen
Onze score
klik hier om te waarderen!
[Totaal: 4 Gemiddeld: 2]
×
Geplande opdracht
:
:

15% korting

op alle
banken en trappen

Laat uw bank of trap reinigen