Zelf uw vergaderstoel reinigen

Zelf vergaderstoel reinigen

Bij ieder bedrijf zijn er vergaderruimtes met veel vergaderstoelen. De ruimtes worden veel in gebruik genomen en nu wordt er van jou gevraagd om de vergaderstoel zelf te reinigen.

De stoelen zijn uitermate belangrijk voor de image van een bedrijf. Er komen namelijk zakelijke klanten en leveranciers op bezoek. Je wilt dus een professionele uitstraling hebben en ervoor zorgen dat de ruimte er netjes uit ziet. Dat geeft immers een goede uitstraling naar personeel en de externe stakeholders.

Het valt niet direct op

Het valt pas op dat de stoelen vuil zijn als het vaak al te laat is. Dus er wordt een klant of leverancier uitgenodigd en het valt op dat de stoelen er vies uitzien. Dan is het kwaad vaak al geschiet.

Doordat de stoelen vaak worden gebruikt, maar voor korte momenten, staat niemand er vaak bij stil deze te reinigen. Niet alleen ziet het dan onprofessioneel uit, maar is het ook nog harstikke ongezond.

Denk dan aan huisstofmijt met uitwerpselen die allergieën kunnen veroorzaken. Huisstofmijt houdt er van zich te nestelen in de bureaustoelen, omdat ze niet vaak of bijna nooit worden schoongemaakt.

Wat niet werkt

Af en toe de bekleding stofzuigen of reinigen met een nat doekje gaat de problemen zeker niet verhelpen. Je moet daarom een dieptereiniging inplannen. Let ook op dat alleen maar vlekken verwijderen de stoel niet schoonmaakt. Door het uitwrijven van vuil zal er nieuwe en andere vlekken ontstaan.

Regelmatig onderhoud

Het frequent onderhouden van vergaderstoelen is enorm belangrijk. De stoffering zal minder snel slijten en daardoor hoeft een bedrijf ook niet direct nieuwe stoelen te kopen. Daarnaast is het ook veel beter voor de gezondheid en de uitstraling.

Dieptereiniging van de vergaderstoel

De dieptereiniging gaat logischerwijs van start met een dieptereinigingsmachine. De machine verwijderd onder hoge druk met warme reinigingsvloeistof het aanwezige vuil. Het komt namelijk écht los van de vezel en wordt vervolgens grondig afgezogen. Door deze manier te gebruiken wordt er niet teveel water verbruikt en wordt het vuil goed aangepakt. Het is dan een kwestie van wachten, 4 tot 8 uur lang. Door deze droogtijd krijgen alle allergenen, stofmijt en bacteriën minder kans om terug te komen.

Het is echter onbegonnen werk om dit zelf te doen. Zo’n dergelijke machine huren kost redelijk wat geld en daarnaast is het ook belangrijk om de juiste technieken te gebruiken. Je moet ervoor oppassen veel geld kwijt te zijn en nog een vieze stoel over te houden.

Toch een specialist inhuren?

Je kunt ook Van Meesters inhuren en het werk door een professional laten uitvoeren. Van Meesters is gespecialiseerd in meubel reiniging en heeft daarvoor ook alle juiste producten in huis.

Je kunt ons gerust al eens bellen en vragen welke adviezen wij nog meer hebben.

Onze Scherpe Tarieven Voor vergaderstoel Reinigen

Wij garanderen een resultaat van 98% tot 100% dat uw vergaderstoel weer schoon, vlekkenvrij en fris zijn na onze behandeling. Onze tarieven voor particulieren en zakelijke klanten zijn all-in tarieven.

Dit betekent voor u inclusief:

Materialen, arbeidsloon, voorrijkosten en BTW!

:
:

15% korting

op alle
banken en trappen

Laat uw bank of trap reinigen