Zelf vloerbedekking op de trap reinigen

Zelf vloerbedekking trap van het werk reinigen

Je zult toch frequent om een écht schoon bedrijfspand te hebben af en toe ook de vloedbedekking van de trap moeten reinigen. Dit is echter toch een flinke klus, want niet alleen is het niet jouw eigen trap, maar wordt het ook nog veel vaker in gebruik genomen en is het toch je werkgever. Met onze handleiding en informatie kun je deze klus vele malen gemakkelijker maken, maar je kunt er tot slot ook voor kiezen om een professional in te huren natuurlijk.

Vloerbedekking van de trap op werk zelf reinigen

Eigenlijk moet je minimaal een aantal kleren per jaar de vloerbedekking van de trap op werk grondig poetsen, want dit is een plek waar veel bacteriën zich snel verzamelen, vooral omdat de trap zo vaak in gebruik wordt genomen.

Ga alvast aan de slag met shampoo en een reinigingsmachine. Let dan wel ook op dat je een bepaalde sproei extractiemachine huurt die écht goed is. Het is namelijk wel je werkplek en je kunt geen flater slaan.

Er zijn namelijk bepaalde machines die erg goed zijn, maar ook machines die minder goed werken. Daarbij komt er nog bij dat deze machines toch wel soms erg prijzig kunnen zijn. Daardoor is het lastig om het kaf van de koren te scheiden m.b.t. de kwaliteit.

De goedkope machines werken niet optimaal. Daardoor blijft het tapijt nat en kan het zelfs gaan stinken. In het ergste geval kan het zelfs schimmelen. Zoek het vooraf dus goed uit omdat de schade anders niet te herstellen is.

Volg dit stappenplan

Ga aan de slag met dit stappenplan om de vloedbedekking van de trap op werk grondig schoon te maken:

  1. Neem met de stofzuiger de vloedbedekking op de trap goed af.

  2. Koop vervolgens een kwalitatief reinigingsproduct en probeer het eerst uit op een opvallende plek.

  3. Breng vervolgens het product aan in gelijke banen met de drukspuit.

  4. Zorg ervoor dat het product kan inwerken en gebruik de borstel om het goed te verwerken in de trap.

  5. Maak het tapijt vervolgens nat met warm water.

  6. Zuig nu het water weer zo goed mogelijk uit het tapijt.

  7. Impregneer tot slot het tapijt met een speciaal impregneermiddel.

Let op voor deze problemen

Je zult merken dat de vloerbedekking nat kan blijven, omdat je de voorgaande stappen niet goed hebt uitgevoerd. Je moet er écht voor zorgen dat de vloerbedekking écht droog is, want anders heb je nog meer schade.

Mocht het tapijt weer snel vuil worden, dan heb je het reinigingsmiddel niet goed uitgespoeld.

Het is een hele klus, dus schakel een expert in

Het is helaas een grote klus om dit goed aan te pakken met alle gevolgen van dien. Neem dus contact op met Van Meesters om te horen hoe wij de vloerbedekking reinigen. Je wilt namelijk nog graag lang genieten en wij kunnen binnen no time schoonmaken.

Onze Scherpe Tarieven Voor vloerbedekking trap Reinigen

Wij garanderen een resultaat van 98% tot 100% dat uw vloerbedekking van de trap weer schoon, vlekkenvrij en fris zijn na onze behandeling. Onze tarieven voor particulieren en zakelijke klanten zijn all-in tarieven.

Dit betekent voor u inclusief:

Materialen, arbeidsloon, voorrijkosten en BTW!

:
:

15% korting

op alle
banken en trappen

Laat uw bank of trap reinigen